• ПРЕМИУМ ИНСТАНТ ОТСТРАНУВАЧ НА ФЛЕКИ

  КОГА ФЛЕКАТА НЕ МОЖЕ ДА ЧЕКА

  ПОТПОЛНО ПРИРОДЕН

  ИСО СТАНДАРД

  ГИ ИОТСТРАНУВА СИТЕ ФЛЕКИ

  НЕ ОШТЕТУВА ТКАЕНИНА

  ОТСТРАНУВА ДО 100 ФЛЕКИ

  ОДМА И НА ЛИЦЕ МЕСТО

  БЕЗ ДОПОЛНИТЕЛНО ПЕРЕЊЕ

ПРЕМИУМ ИНСТАНТ ОТСТРАНУВАЧ НА ФЛЕКИ

ПОТПОЛНО ПРИРОДЕН

ИСО СТАНДАРД

ГИ ИОТСТРАНУВА СИТЕ ФЛЕКИ

НЕ ОШТЕТУВА ТКАЕНИНА

ОТСТРАНУВА ДО 100 ФЛЕКИ

ОДМА И НА ЛИЦЕ МЕСТО

БЕЗ ДОПОЛНИТЕЛНО ПЕРЕЊЕ

НАРАЧАЈТЕ ОДМА:
+389 2 3179 129

Телефонски нарачки во работни денови од 10h до 22h
ЕЛЕКТРОНСКА НАРАЧКА 24/7 (нашите агенти ќе ве контактираат наредниот работен ден)
БЕСПЛАТНА ИСПОРАКА НА ТЕРИТОРИЈА ЗА МАКЕДОНИЈА (Рок на испорака - 3 работни дена)

Што најчесто нè прашуваат новите корисници?

Дали ја отстранува бојата и ја оштетува ткаенината?

Не! FLEX не содржи избелувачи и агресивни хемиски соединенија кои ја оштетуваат ткаенината или ја отстрануваат бојата.

Чив производ е?

FLEX е 100% домашен производ чија единствена формула е развиена во наши лаборатории и заштитен е под патентиран.

Дали е само за бели предмети?

НЕ! FLEX е подеднакво ефикасен како за бели така и за материјалите во боја!

Дали отстранува стари флеки?

Старите флеки кои не се третираат со други средства за отстранување флеки, во најголем број случаи ќе се отстранат по еден или повеќе третмани со FLEX.

Кој е хемискиот состав?

FLEX е 100% природен производ кој не е штетен за околината, луѓето и животните. FLEX е воден раствор од амфотерни и анјонски површински активни супстанции во цветна вода. Конзервиран од конзерванси за храна.

Дали има рок на траење?

3 години од датумот на производство кој е назначен на пакувањето

НАГРАДА ЗА НАЈДОБАР ИНОВАТИВЕН ПРОИЗВОД

ЗА УГОСТИТЕЛСВО И ХОТЕЛИЕРСТВО ЗА 2018 ГОДИНА

    

НЕКОИ ОД ПОЗНАТИТЕ МЕСТА КАДЕ ШТО ФЛЕКАТА НЕ ПРЕТСТАВУВА СТРЕС

HYATT REGENCY БЕЛГРАД, RESTORAN FRANŠ, ГРАФИЧАР, TORO LATIN GASTRO BAR, ТРИ ТАЧКЕ, АПЕТИТ БАР, КОЛАРАЦ, LANGOUSTE, ЛОРЕНЦО И КАКАЛАМБА, КЛУБ САТЕЛИТ- ЗЛАТИБОР, САЛОН 05, RED BOX, КОЛАРАЦ, АЛО АЛО, МОЦАРЕЛА, НОВАК, ЖАБАР, ТРЕНДАФИЛОВИЧ, ХОТЕЛ АЛИБИ - ЗЛАТИБОР, БАСТИОН...

ВРАТЕТЕ СЕ ЛИЧНО И КУПУВАЊЕ НА ГРАДОТ

FLEX МАКЕДОНИЈА

ПРЕМИУМ ГРУПАЦИЈА ДООЕЛ СКОПЈЕ
Ул. св. Кирил и Методиј бр.20
+389 2 3179 129

FLEX СРБИЈА

HYATT REGENCY
Милентија Попович 5
Белград
+381 63 488 800
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.


FLEX ДУБАИ

SOFO INTERNATIONAL GROUP DWC-LLC
A: Dubai, U.A.E. Business Center Logistic City
T: +971 50 408 7484

FLEX БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА

PREMIUM INTERNATIONAL ДОО БАЊА ЛУКА
A: Ул. Јована Дучиќа 37, Бања Лука, Република Српска, БиХ
T: +387 51 492 115

FOLLOW US