ДИСТРИБУТЕРИ

FLEX NATURAL POWER CLEANER

Поштувани,

Флекс е производ кои е наменет да се користи насекаде во светот. Со цел да се пробиеме што побрзо и на што подобар начин на сите краеви на планета, одлучивме да им дадеме шанса на сериозните дистрибутивни куќи да учествуваат во проширување на производите во што повеке држави.

Доколку мислите дека поседувате капацитет за таков проект, може да не контактирате и да закажете састанок со менаџментот во Белград или Дубаи.

НАГРАДА ЗА НАЈДОБАР ИНОВАТИВЕН ПРОИЗВОД

ЗА УГОСТИТЕЛСВО И ХОТЕЛИЕРСТВО ЗА 2018 ГОДИНА