КОГА И КАКО СЕ КОРИСТИ

КОГА ФЛЕКАТА НЕ МОЖЕ ДА ЧЕКА!

1. НЕ ПАНИЧЕТЕ

Преку целата флека нанесете FLEX прскајќи со оддалеченост од 2 см

Почекајте 20 секунди да делува FLEX и да направи активна пена

Со прсти добро протријте FLEX околу 30 до 90 секунди

Кога ќе видите дека флеката исчезнала, исперете со малку вода или влажна крпа како не би останало раб од флека кога ќе се осуши

Нека ви продолжи денот со насмевка

Откако се исфлекавте, немојте да паничите, Flex е тука за вас да ви го поправи денот.

Средството, исто така, може да се користи и за освежување на платното од мебелот, седиштата во автомобил, како и теписи, така што Flex се нанесува на сунѓер и благо се протрива на саканата површина.
Можно е тешко да се отстранат флеки од ткаенина која содржи вештачки или мешан материјал (памук - еластин, памук - ликра, памук - полиестер…).
Кај стари флеки:
Старите флеки, кои не се третирани со други средства за отстранување на флеки, во најголем број на случаи ќе се отстранат по еден или повеќе третмани со Flex.

ЗА ПОСТИГНУВАЊЕ НА МАКСИМАЛНИ РЕЗУЛТАТИ И СО ЦЕЛ ЗАЧУВУВАЊЕ НА БОЈАТА ОД ТКАЕНИНАТА ПРИДРЖУВАЈТЕ СЕ КОН ОВА УПАТСВО ЗА УПОТРЕБА.

РОК НА ТРАЕЊЕ:
3 години од датумот на производство назначен на пакувањето.

Што најчесто нè прашуваат новите корисници?

Дали ја отстранува бојата и ја оштетува ткаенината?

Не! FLEX не содржи избелувачи и агресивни хемиски соединенија кои ја оштетуваат ткаенината или ја отстрануваат бојата.

Чив производ е?

FLEX е 100% домашен производ чија единствена формула е развиена во наши лаборатории и заштитен е под патентиран.

Дали е само за бели предмети?

НЕ! FLEX е подеднакво ефикасен како за бели така и за материјалите во боја!

Дали отстранува стари флеки?

Старите флеки кои не се третираат со други средства за отстранување флеки, во најголем број случаи ќе се отстранат по еден или повеќе третмани со FLEX.

Кој е хемискиот состав?

FLEX е 100% природен производ кој не е штетен за околината, луѓето и животните.
FLEX е воден раствор од амфотерни и анјонски површински активни супстанции во цветна вода. Конзервиран од конзерванси за храна.

Дали има рок на траење?

3 години од датумот на производство кој е назначен на пакувањето


НАРАЧАЈТЕ ОДМА:
+389 2 3179 129

Телефонски нарачки во работни денови од 10h до 22h
ЕЛЕКТРОНСКА НАРАЧКА 24/7 (нашите агенти ќе ве контактираат наредниот работен ден)
БЕСПЛАТНА ИСПОРАКА НА ТЕРИТОРИЈА ЗА МАКЕДОНИЈА (Рок на испорака - 3 работни дена)