КОНТАКТ

FLEX МАКЕДОНИЈА

ПРЕМИУМ ГРУПАЦИЈА ДООЕЛ СКОПЈЕ
Ул. св. Кирил и Методиј бр.20
+381 11 428 32 22
+389 2 3179 129

FLEX СРБИЈА

HYATT REGENCY
Милентија Попович 5
Белград
+381 11 428 32 22
+381 63 488 800

МАЛОПРОДАЖБА

САВА ЦЕНТАР
Милентија Попович 9, локал 41-42
Белград
+381 11 428 32 22
+381 63 488 800
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

МАЛОПРОДАЖБА 2

УШЧЕ ТРГОВСКИ ЦЕНТАР
Посетете го нашиот отворен штанд и на лице место уверете се колку е моќен FLEX!
II СПРАТ, FOOD COURT
+381 11 428 32 22
+381 63 488 800
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.


FLEX ДУБАИ

SOFO INTERNATIONAL GROUP DWC-LLC
A: Dubai, U.A.E. Business Center Logistic City
T: +971 50 408 7484

FLEX БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА

PREMIUM INTERNATIONAL ДОО БАЊА ЛУКА
A: Ул. Јована Дучиќа 37, Бања Лука, Република Српска, БиХ
T: +387 51 492 115

SPG-FLEX INTERNATIONAL DOO BELGRADE-NOVI BEOGRAD
Милентија Попович 5, Hyatt Regency
PIB 110265193
MB 21327204

НАРАЧАЈТЕ ОДМА:
+389 2 3179 129

Телефонски нарачки во работни денови од 10h до 22h
ЕЛЕКТРОНСКА НАРАЧКА 24/7 (нашите агенти ќе ве контактираат наредниот работен ден)
БЕСПЛАТНА ИСПОРАКА НА ТЕРИТОРИЈА ЗА МАКЕДОНИЈА (Рок на испорака - 3 работни дена)