ПОРАЧАЈТЕ ГО ВАШИОТ FLEX ЛЕСНО И ЕДНОСТАВНО

ЗАТОА ШТО ФЛЕКАТА НЕ МОЖЕ ДА

ПОПОЛНЕТЕ ГО ФОРМУЛАРОТ ПОДОЛЕ И FLEX ЌЕ БИДЕ ВАШ ВО РОК ОД 3 РАБОТНИ ДЕНА ПОРАЧКА ЗА ТЕРИТОРИЈА НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА!

Flex 15ml - 2.399,00 RSD
ЦЕНА ЗА ДИРЕКТНА НАРАЧКА 1.919,20 RSD

Flex 30ml - 2.999,00 RSD
ЦЕНА ЗА ДИРЕКТНА НАРАЧКА 2.399,00 RSD

Flex 200ml - 7.900,00 RSD
ЦЕНА ЗА ДИРЕКТНА НАРАЧКА 4.900,00 RSD

Се согласувам со општите услови за користење и купување - Кликнете овде за да ги прочитате условите за користење и купување.

Се согласувам со правилникот за рекламации - Се согласувам со правилникот за рекламации .

Сакате да порачате уште побрзо?

НАРАЧАЈТЕ ОДМА:
+389 2 3179 129

Телефонски нарачки во работни денови од 10h до 22h
ЕЛЕКТРОНСКА НАРАЧКА 24/7 (нашите агенти ќе ве контактираат наредниот работен ден)
БЕСПЛАТНА ИСПОРАКА НА ТЕРИТОРИЈА ЗА МАКЕДОНИЈА (Рок на испорака - 3 работни дена)