ШТО Е FLEX?

FLEX NATURAL POWER CLEANER

Е потполно еколошки прифатливо и исправно решение за отстранување на флеки. Производот е применлив и безбеден во сите категории на индустријата. Се препорачува како задолжително средство кое треба да го има секој дом, автомобил, јавна установа, болница, градинка, училиште, трговија, хотел, угостителски објект, ресторан итн.


Покрај практичната употребливост на производот за сите категории на корисниците (физички лица, хотели, ресторани, болници, итн.), особено водевме грижа и за сите сегменти во екологијата и заштита на животната средина на глобално ниво.

FLEX NATURAL POWER CLEANER

Не е канцерогено средство и е потполно безбедно за употреба. Може да го користат деца, трудници и личности од сите категории и години. Не создава иритација т.е. алергија на кожа. Не содржи избелувачи и останати штетни агенси за луѓето, животните и животната средина. Нема штетни гасови и може безбедно да се вдише. Пријатно мириса и не е запаллив. Перзистентен е и еколошки биоразградлив.

FLEX NATURAL POWER CLEANER

е потполно еколошки прифатливо и исправно решение.

Ставете го вашиот FLEX во торба, џеб, или оставете во автомобил, бидејќи никогаш не се знае кога ќе ви затреба.

НАГРАДА ЗА НАЈДОБАР ИНОВАТИВЕН ПРОИЗВОД

ЗА УГОСТИТЕЛСВО И ХОТЕЛИЕРСТВО ЗА 2018 ГОДИНА

    

НАРАЧАЈТЕ ОДМА:
+389 2 3179 129

Телефонски нарачки во работни денови од 10h до 22h
ЕЛЕКТРОНСКА НАРАЧКА 24/7 (нашите агенти ќе ве контактираат наредниот работен ден)
БЕСПЛАТНА ИСПОРАКА НА ТЕРИТОРИЈА ЗА МАКЕДОНИЈА (Рок на испорака - 3 работни дена)